Aparthotel Hattem opent haar deuren 1 april 2021

22-02-2021 18:30

Stap in onze unieke wereld: Aparthotel in Hattem opent per april 2021 haar deuren! Wij delen met u onze fijne toevluchtsoord, luxueuze plek en droombestemming. Aparthotel Hattem is gevestigd aan de sfeervolle Ridderstaat. Na een maandenlange voorbereiding zullen wij in april onze eerste gasten verwelkomen.

Uw luxe hotel in Hattem

Aparthotel Hattem bevat alle fijne voordelen van een hotel, gebundeld in uw eigen appartement. Het hotel bevat drie royale kamers en twee elegante suites. Stuk voor stuk uitgerust met fijne materialen, die voor comfort zorgen. Omringd door de historische binnenstad van het pittoreske Hattem, zal deze bijzondere plek u niet alleen verrassen, maar ook inspireren. Deze Hanzeparel draagt onze trots als enig hotel in Hattem.

Doordachte details gecombineerd met comfort

Een weekend weg moet onvergetelijk zijn. Zorgeloos en zonder verplichtingen. En dat is precies wat u in ons hotel gaat ervaren. Samen met Studio Linse hebben wij vorm gegeven aan onze visie. Het resultaat is luxe eenvoud, met rijke materialen als velours en messing. Gecombineerd met een natuurlijk parket, marmer en elegante wandbekleding. Doordachte details, die uw verblijf extra bijzonder maken.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, checkt u bij Aparthotel Hattem digitaal in én uit. Er is geen fysieke receptie, wat maakt dat wij ons goed aan de Corona maatregelen kunnen houden.

Hattem: een historische Hanzestad

Hattem heeft een diepgewortelde eigen identiteit, die terug te vinden is in ieder hoekje van deze bijzondere stad. Het is een plek waar de moderne tijd en historie elkaar ontmoeten. Verrijkt met indrukwekkende kunstgaleries, musea en prachtig natuur, is Hattem een culturele hotspot voor iedereen die van de authentieke sfeer wil proeven.

Aparthotel Hattem is gevestigd aan de Ridderstraat: één van de oudste straten van Hattem. In een voormalig slagerspand, gerenoveerd en omgetoverd tot een plek van rust, kalmte en comfort.

Een bijzondere samenwerking met het Anton Pieck museum

Het Hattemse Anton Pieck museum is een absolute hotspot. Ontworpen door de meester zelf. Maar dit museum is niet het enige plek waar u de prachtige werken van Anton Pieck kunt bewonderen. In het Aparthotel Hattem hebben wij meerdere replica's van de werken van Anton Pieck hangen, die u kunt aanschouwen op centimeters afstand. Met deze bijzondere samenwerking is de authentieke sfeer van het hotel compleet.

Beleef de mooiste momenten bij Aparthotel Hattem

Hattem is rijk aan heerlijke restaurants, waar u terecht kunt voor een smakelijke lunch of diner. Voor de liefhebbers van natuurlijk schoon, is dit de ideale bestemming. Het hotel is centraal in Hattem gevestigd. U stapt naar buiten en bent meteen in het karakteristieke centrum van deze Hanzestad. Vanuit hier kunt u verschillende looproutes bewandelen, of een fietstocht maken. Met Zwolle op slechts 10 minuten rijafstand, maakt u binnen de kortste tijd een uitstapje naar onze bruisende buurtstad.

Boek nu via onze website en laat u verrassen!

Een plek waar u volledig tot rust komt. Een fijne beleving. Deze plek delen wij maar al te graag met u. Per 1 april 2021 openen wij officieel onze deuren. Vóór die tijd kunt u alvast uw verblijf plannen en een kamer reserveren via de website. Exclusief voor gasten die een kamer boeken via onze website, bieden wij een presentje aan. Bij aankomst ligt er een verrassing op uw kamer te wachten.