Hotel

Écht samen zijn met uw familie, vrienden of groep. Deze onvergetelijke momenten beleeft u tijdens een groepsweekend. Daarom is het bij ons mogelijk om het hele hotel te reserveren. Zo genieten jullie optimaal samen.

De uitgewezen plek voor onvergetelijke herinneringen

Ons hotel is uitgerust met drie luxury rooms en twee loft suites. Deze heeft u allemaal tot uw beschikking. Elegant en stijlvol, met luxe faciliteiten waar iedereen blij van wordt.  Rust optimaal uit in een heerlijk bad of ga erop uit en ontdek de bijzondere omgeving. Aparthotel Hattem staat midden in het bruisende centrum van Hattem, waar alles binnen handbereik ligt.

Familieweekend of zakelijke teamuitje: uw verblijf mag bijzonder zijn. Slaap in onze pittoreske Hanzestad, op 10 minuten afstand van Zwolle.

Bij het reserveren van het hele hotel geldt een minimaal verblijf van 2 nachten. Wilt u de actuele prijs weten voor het hele hotel? Klik dan op reserveren, daar krijgt u een overzicht van de prijzen te zien.

Annuleringsvoorwaarden: annuleren kan tot 6 weken van te voren. Bij een annulering binnen de termijn van 6 weken zal geen restitutie plaatsvinden.

Bent u benieuwd naar onze kamers?