Contact

Aparthotel Hattem

Ridderstraat 1a
8051 EG Hattem

☏ +31615439199
✉ info@aparthotelhattem.com

Voor algemene vragen zijn wij telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00uur. Voor onze gasten die aanwezig zijn in het hotel zijn wij dagelijks bereikbaar.

Parkeren

De binnenstad van Hattem is autoluw. Op korte loopafstand van het Aparthotel Hattem is parkeren mogelijk bij onderstaande parkeerplaatsen:

  • Parkeerplaats 1 Centrum Jachthaven: Geldersedijk 20, 8051 ER. Deze parkeerplaats ligt aan de rand van het centrum, bij de Jachthaven en camperplaats. Hier parkeert u gratis. Er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loopt u naar het hotel.
  • Parkeerplaats 2 Centrum De Bleek: De Bleek 2, 8051 EE. Deze parkeerplaats ligt aan de rand van het centrum, bij Vadesto. Ook hier parkeert u gratis. Er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loopt u naar het hotel.
  • Parkeergarage Tinneplein: Koestraat 21, 8051 GT. Een parkeergarage in het centrum van Hattem. Hier mag u maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren, met gebruik van uw parkeerkaart.

Parkeren in het centrum van Hattem is gratis. Hattem kent in het centrum een blauwe zone. In deze zone mag u maximaal 1 uur parkeren met een parkeerschijf.

Er is nabij het hotel een parkeerplaats om uw bagage uit te laden (adres: Achterstraat 3). Wij willen u verzoek uw auto niet bij de buren voor het huis te zetten.

Met het openbaar vervoer

Aparthotel Hattem is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Stapt u uit bij het treinstation in Zwolle? Binnen twee minuten staat u bij de bushalte. Neem hier bus 202 óf 203 – afhankelijk van uw reistijden – en stap na 15 minuten uit bij Hattem Centrum. Deze bushalte ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel. Bekijk uw reis op 9292.nl voor de meest actuele informatie. Heeft u vragen over uw reis? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Geef een onvergetelijk cadeau

Wilt u iemand verrassen met een onvergetelijk cadeau? Vraag dan onze giftcard aan door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Heeft u vragen over de giftcard? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Apart Hotel Hattem

Ridderstraat 1a
8051 EG Hattem