Contact

Aparthotel Hattem

Ridderstraat 1a
8051 EG Hattem

☏ +31615439199
✉ info@aparthotelhattem.com

Parkeren

De binnenstad van Hattem is autoluw. Op korte loopafstand van het Aparthotel Hattem is parkeren mogelijk bij onderstaande parkeerplaatsen:

  • Parkeerplaats 1 Centrum Jachthaven: Geldersedijk 20, 8051 ER. Deze parkeerplaats ligt aan de rand van het centrum, bij de Jachthaven en camperplaats. Hier parkeert u gratis. Er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loopt u naar het hotel.
  • Parkeerplaats 2 Centrum De Bleek: De Bleek 2, 8051 EE. Deze parkeerplaats ligt aan de rand van het centrum, bij Vadesto. Ook hier parkeert u gratis. Er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loopt u naar het hotel.
  • Parkeergarage Tinneplein: Koestraat 21, 8051 GT. Een parkeergarage in het centrum van Hattem. Hier mag u maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren, met gebruik van uw parkeerkaart.

Parkeren in het centrum van Hattem is gratis. Hattem kent in het centrum een blauwe zone. In deze zone mag u maximaal 1 uur parkeren met een parkeerschijf. Voor het hotel is één parkeerplaats, hier kan u gemakkelijk u bagage in- en uitladen.

Met het openbaar vervoer

Aparthotel Hattem is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Stapt u uit bij het treinstation in Zwolle? Binnen twee minuten staat u bij de bushalte. Neem hier bus 202 óf 203 – afhankelijk van uw reistijden – en stap na 15 minuten uit bij Hattem Centrum. Deze bushalte ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel. Bekijk uw reis op 9292.nl voor de meest actuele informatie. Heeft u vragen over uw reis? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Geef een onvergetelijk cadeau

Wilt u iemand verrassen met een onvergetelijk cadeau? Vraag dan onze giftcard aan door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Heeft u vragen over de giftcard? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Apart Hotel Hattem

Ridderstraat 1a
8051 EG Hattem