Droom weg in onze kamers en loft suites

Luxe en comfortabel overnachten

Ontdek onze luxe kamers en loft suites en geniet van het onbezorgde gevoel.

 

Exclusief voor alle gasten die via onze website een kamer boeken, bieden wij een klein presentje aan: bij aankomst ligt een heerlijke verrassing in uw kamer te wachten. Wilt u bij aankomst ook genieten van een fles champagne of smakelijke bonbons van bonbonatelier A3? Boek deze extra service eenvoudig bij het reserveren van uw kamer.

Voor het ontbijt werken wij samen met lokale ondernemers, voor €12,50 per persoon boekt u er een heerlijk ontbijt bij. Wilt u ontbijt op zondag, dan wordt deze zaterdag voor u op de kamer gezet.

Bent u benieuwd naar de tarieven van de kamers? Klik op tarieven en u krijgt daar een overzicht met de actuele tarieven per datum, aantal nachten en kamer(s).​

 

Shortstay of juist longstay

Even wat meer ruimte voor uwzelf, om te werken, of juist om te ontspannen, of zoekt u een plek om tijdelijk te 'wonen', dat kan ook bij ons. Longstay mogelijkheden vanaf 5 nachten of meer, zo lang als u wenst. Eventueel wekelijkse schoonmaak, verschoning van bad- en bedlinnen. De kamers hebben geen wasmachine. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijk verblijf

We hebben goede ervaringen met gasten die zakelijk verblijven. Een aantal vaste nachten per week, iedere maand een paar dagen, maar net wat u zoekt. Laat ons uw wensen weten en we doen ons best om een passend aanbod te doen.