Stap in een unieke wereld: ontdek Aparthotel Hattem

Het historische en gerenoveerde pand in de oudste straat van Hattem, vormt de kern van een Hanzeparel:  Aparthotel Hattem. Een bijzondere plek, die sinds het voorjaar van 2021 de trots van Hattem mag dragen als enige hotel. De vijf kamers ademen luxe eenvoud, en voeren u mee in een authentieke sfeer. Combineer dit met een modern-klassieke uitstraling en u wordt wakker in een droom.

Een bijzonder verhaal

Tegenwoordig stapt u het hotel in, omringd door elegante wandbekleding en een marmeren vloer. Een ruimte die tot leven is gebracht door Studio Linse, met aandacht voor comfort en detail. Een ruimte waar u de reproducties van Anton Pieck op centimeters afstand kunt bewonderen. Maar de geschiedenis van dit pand gaat heel wat jaren terug. Tot aan de 16e eeuw. Dit voormalige slagerspand is nog steeds te herkennen aan de opvallende gevelsteen van een varken. 

De binnenkant van het hotel heeft een metamorfose ondergaan. De historie blijft echter onveranderd en is voelbaar om u heen.

Faciliteiten en praktische zaken

Alle voordelen van een hotel gebundeld in uw eigen appartement. Dat is de luxe die u ondervindt in  Aparthotel Hattem. Overal in het hotel maakt u gebruik van gratis WiFi. Het hotel is compleet rookvrij. In vier van de vijf kamers vindt u een pantry met kookgelegenheid. In samenwerking met lokale ondernemers bieden wij ontbijt aan. Dit kan u als extra service aan uw boeking toevoegen. Om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken, checkt u bij ons digitaal in en uit, wij hebben geen receptie.

       

Stijlvol genieten met doordachte details

Een onvergetelijke beleving is niet compleet zonder doordachte details. Om het chique gevoel tot in de kleinste punten door te trekken, geniet u in onze kamers van voelbare luxe. Word heerlijk uitgerust wakker in ons beddengoed van De Witte Lietaer en in uw kingsize boxspring.