Welkom bij Aparthotel Hattem!

Ervaar het comfortgevoel en geniet van de luxe eenvoud. Want dát is hoe uw verblijf bij Aparthotel Hattem eruitziet. Voor een memorabel verblijf, samen of alleen. Laat u betoveren door de elegante sfeer.

Bekijk onze kamers en loft suites en boek een onvergetelijk verblijf.

Voor algemene vragen en reserveringen zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken van 9.00uur tot 17.00uur.

Heeft u vragen? Misschien staat uw antwoord al bij de veelgestelde vragen.

 

Lees meer
Onze kamers en suites

Elegant, warm en stijlvol. Dit zijn slechts een aantal woorden die onze kamers omschrijven. Een huiselijke sfeer, gecombineerd met een modern-klassieke uitstraling. Een authentieke combinatie, voelbaar tot in de kleinste details.

Samen met Studio Linse hebben wij onze visie vastgelegd. Luxe eenvoud, met rijke materialen als velours en messing. Gecombineerd met een natuurlijk parket, marmer en elegante wandbekleding. Ontdek onze bijzondere wereld.

Lees meer

Onze visie

“Een plek waar u volledig tot rust komt. Een fijne beleving.”

Stel u eens voor: een plek waar u uw zorgen even kan vergeten. U wordt heerlijk uitgerust wakker, met een energiek gevoel om uw eigen plannen te ondernemen. Geen verplichtingen en geen afspraken. Vanuit deze visie hebben wij gebouwd aan wat nu Aparthotel Hattem is. Een plek waar u kunt relaxen in uw zorgvuldig samengestelde kamer, met rijke materialen die uw verblijf extra bijzonder maken. Omarm het comfortabele gevoel, in het hart van de door natuur omgeven historische Hanzestad.

Het is een plek waar wij ons helemaal thuis voelen. En deze plek delen wij maar al te graag met de rest van de wereld.